Welkom
Kinderfeesten
Familiedagen
Bedrijfsfeesten
Nieuws
Home

Klik hier om een kinderfeest te reserveren.

 

 
Het 123 Speelparadijs Feest

 

 

Wij bieden diverse mogelijkheden aan voor het vieren van verjaardagspartijtjes.

Naast de vele attracties bieden wij de kinderen de mogelijkheid om mee te doen aan een kinderdisco en worden er diverse activiteiten georganiseerd. De activiteiten zijn afwisselend en verschillen per periode.

De kinderfeesten kunnen worden gehouden op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Maandag en dinsdag zijn gereserveerd voor groepen boven de 50 kinderen.

 

123 Speelparadijs biedt een speciaal arrangement voor uw kinderfeestje. Dit betekent een compleet verzorgd een zorgeloos feest. Het minimum aantal kinderen om in aanmerking te komen voor het arrangement is 5 kinderen.

Kinderfeestarrangement: (paradijsarrangement)

Kinderfeestje is inclusief: entree, donut, friet met snack of pannenkoek, onbeperkt ranja, popcorn en cadeau voor de jarige. 

De kinderen krijgen bij binnenkomst een donut en bij het naar huis gaan een zak popcorn. De kinderen kunnen kiezen uit een frietje met snack of een verse pannenkoek die ze zelf mogen versieren en ze krijgen onbeperkt ranja. De jarige mag na afloop van het feest een cadeau uitzoeken. De prijs bedraagt € 9,95 per kind en voor de begeleiders is het uiteraard gratis entree.   

Strippenkaarten zijn niet te gebruiken in combinatie met het kinderfeestarrangement.

 

Let op: Het is in het 123 Speelparadijs niet toegestaan eigen meegebrachte etenswaren te nuttigen tijdens uw verblijf.

 

u mag zelf een taart meenemen, dat kost € 10,-.

wij kunnen voor u een taart reserveren de kosten zijn:

 10 personen taart: € 23,95

 16 personen taart: € 32,95

 25 personen taart: € 51,95

 

Taart dient 1 week van tevoren besteld te worden bij ons. uiterlijk op de zondag voor aanvang van het feestje.

Schoolreisjearrangement:

Schoolreisje is inclusief: entree, popcorn, pannenkoek, onbeperkt ranja. Op maandag en dinsdag is ons paradijs ook te boeken voor schoolreisjes en grote groepen. De kinderen kunnen onbeperkt paradijsdrank tappen en krijgen popcorn. Ook krijgen ze allemaal een pannenkoek die ze mogen versieren. De prijs bedraagt € 7,50 per kind en voor de begeleiders is het uiteraard gratis entree. In overleg kunnen wij bij grotere groepen extra attracties plaatsen aangepast op de leeftijdsgroepen. Let op! vanaf 50 kinderen.

Voor reserveringen kunt u het formulier invullen bovenaan deze site    

of een mail sturen naar info@123paradijs.nl.

 

Wij verwelkomen u graag bij het 123 Speelparadijs

 

Het Speelparadijs Feest Team